Sign in to follow this  
Followers 0
likklelion

Several Badges not showing

3 posts in this topic

Some of the badges do not show. I assume missing images or not-implemanted scaled down versions of the images?
To be more specific: The Badge shows in my collection in the options menu, but if i select it the preview field just stays blank and if updated the chat also shows no badge at all.

From the badges i own this is true for:

  • Going Postal
  • All the Prestige ones so far
  • Slaughterhouse

Also, the Artificer Class seems to not be unlocking a badge for it's mastery yet; I know it's a new class but doesnt hur letting you know.

Cheers;
Likkle

Share this post


Link to post
Share on other sites

Going Postal and "Prestigious" don't have icons.

Prestige ones work if they're class / race specific (i.e. Gnome mastery, Rogue mastery, etc.), or at least I've come to learn most do. Artificer may not work because of being a new class, a slight oversight.

Share this post


Link to post
Share on other sites

But that is my Point!
These Badges dont have icons, so you "gain" the "badge", but have no way of actually wearing or showing it.
I am aware of gender specific masteries, those work fine (except artificer for reasons i suspect to be the same as you have pointed out).

 --> My point is: Add those icons!

Cannot be too hard a job and some of the prestige ones realy look awesome, so i'd love to show them with pride.

Especially cause it's in fact a much bigger accomplishment to reach, say, Prestige 20 (yes that gives a badge, the best so far) than to "just" max a class/race once. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0