Tebak Tebakan Tatarucingan Sunda
Tebak Tebakan Tatarucingan Sunda

Tebak Tebakan Tatarucingan Sunda

Diposting pada

Dohforum.comHi sobat dohforum ketemu lagi nih, bahas yang lucu lucu yuk! tapi kali ini mimin mau pake bahasa sunda yak, moga lidahnya gak ketekuk – tekuk. Nebak nebak Sunda atawa Tatarucingan Sunda, ya nebak Dohforum.com geus ditebak Sunda indo dicampurkeun husus pikeun pamiarsa satia, sajaba asal urang Sunda KoG bisa nyaho naon hartina enya hehehee. Muga lucu deh, lamun henteu ngan seuri enya enya paksain plisss….

Ada Sedikit intermezzo nih sob pada tahu gak nih kalau dalam artian bahasa sunda ada istilah “Tatarucingan” yakni seperti tebak tebakan kalau di artikan dalam bahasa indonesia. (koreksi lamun salah sahiji ya). Nah berikut tatarucingan yang dijamin bikin kamu ngakak abis, tatarucingan lucu serta tatarucingan jeung jawabannya versi dohforum.

Tebak tebakan lucu bahasa sunda

T: Kaca naon anu pangbeuratna?.
J: Kacalikan gajah.

T: Hayam naon anu keur jengke?.
J: Hayam nu keur sondah.

T: Sato naon anu pang leutikna saalam dunya?.
J: Cacing cacingan.

T: Ari nakol bedug aya sabaraha warna?.
J: Ti-Luarna .

T: Minyak naon anu rame?.
J: Minyaksikan pertandingan sepakbola.

 

T: Batman nginum fanta, ari Superman nginum naon?.
J: Minumpas kejahatan.

T: Budak dugul asup kana embel.
J: Cilok.

T: Petina hiji, mayitna loba.
J: Korek api.

T: Kaca naon anu nyeri?.
J: Kacabok.

T: Naon sababna kareta api manjuna ngarayap?.
J: Mun nangtung mah nabrak kapal nu keur ngapung.

 

T: Kaca naon anu seungit?.
J: Kacapiring.

T: Sato naon anu sukuna dina sirah awakna dina sirah?.
J: Kutu.

T: Kapas  kg, batu  kg, lamun ditinggangkeun kana suku nyeri mana?.
J: Nyeri suku.

T: Ku naon tukang baso nakolan mangkok?.
J: Ku sendok.

T: Soeh teu bisa dikaput, kotor teu bisa diseuseuh?.
J: Keretas.

 

T: Hayam burintik nonggeng kalangit?.
J: Ganas.

T: Kalong naon anu pinter maen bal?.
J; Kalonggak beckham ya…Del Piero.

T: Bisa naek teu bisa turun.
J: Haji.

T: Kalimah naon anu dibaca ti hareup jeung ti tukang sarua hartina?.
J: Kasur ini rusak.

T: Gajah naon anu sukuna dua?.
J: Gajah nu keur keprok.

 

T: Hurup naon anu ngeunah?.
J: Nya T.

T: Lamun Superman ngapung tara ngadeukeutan panonpoe, naon sababna?.
J: Sabab sieun S-na leeh kapanasan.

T: Leutik bodas pikasieuneun.
J: Sireum nu napel dina huntu maung.

T: Setan naon anu bisa nangtungkeun sepedah?.
J: Setandar.

T: Make baju lain manusa, make dudukuy lain patani.
J: Bebegig.

 

T: Kasur naon anu matak nyeri?.
J: Kasura.

T: Monyet naek kana tangkal kai, tinggal naonna?.
J: Tinggal turunna.

T: Pare naon anu teu ngeunah?.
J: Parea-rea omong.

T: Jalma meuli kasur keur naon?.
J: Keur beunta.

T: Hayam naon anu sok diteangan ku jelema?.
J: Hayam leungit.

 

T: Naon bedana onta jeung kangkung?.
J: Onta mah di Arab, kangkung mah diurab.

T: Tukang naon anu teu bisa ngitung?.
J: Tukang poto.

T: Sato naon anu pangharam-haramna?.
J: Anak bagong euweuh bapaan.

T: Hayam naon anu sukuna ?.
J: Hayam nu keur gelut jeung titinggi.

T: Rancung lain landak, hejo lain tentara?.
J: Kaktus.

Gimana sob??? Itulah tatarucingan bahasa sunda lucu pisan!! ya sekian dulu lah tatarucingan lucu dari kita, yang tentu akan terus diupdate bila kita ada tatarucingan lainnya. Buat kamu merasa punya tatarucingan yang lebih gokil lagi dari pada ini, silahkan komen di kolom komentar di bawah. dan Jangan lupa Like dan share keseluruh dunia ya sob dengan sosial media kamu agar kami bahagia dan semangat update tebakan dan cerita – cerita ngakaks lainnya. dan ini ada tebakan lucu di postingan kita sebelumnya silakan di simak Kumpulan Tebak Tebakan Lucu dan Jawabannya Ini Pasti Bikin Kamu Ketawa.

Tags Tebakan Lucu: