…pas lagi nongkrong di jamban Sakabeh perjalanan nu teu di hareupkeun pasti bakal sae dina palebah tung-tungna kitu oge lamunmah keur alus milikna Tisu itu sahabat abadi kita. dikala kita…

…Sunda atawa Tatarucingan Sunda, ya nebak Dohforum.com geus ditebak Sunda indo dicampurkeun husus pikeun pamiarsa satia, sajaba asal urang Sunda KoG bisa nyaho naon hartina enya hehehee. Muga lucu deh,…