…Sunda atawa Tatarucingan Sunda, ya nebak Dohforum.com geus ditebak Sunda indo dicampurkeun husus pikeun pamiarsa satia, sajaba asal urang Sunda KoG bisa nyaho naon hartina enya hehehee. Muga lucu deh,…